Företaget

​Denna sida ägs och drivs av SWEDFIX Ltd. SWEDFIX äger även www.doxi.se . Företaget är registrerat i Estland, detta på grund av att upphovsrättslagarna i Sverige förhindrar oss från att sälja reproducerade möbler som ett Svenskt företag. Läs mer - här.

Vi lagrar INGA möbler i Sverige!

Vår verksamhet består av att göra reklam för våra leverantörers varor via vår webbshop, sedan köper vi varorna av leverantören och erhåller en kommission. MOMS och andra skattepliktiga avgifter för produktion och licenser betalas således av leverantören. Den fysiska försäljningen av samtliga varor sker i Irland respektive Storbritannien.

SWEDFIX betalar skatt i Estland, enligt nationella föreskrifter.

Juridisk adress:

Swedfix Ltd
Rännaku pst 12
Harjumaa
109 17  Tallinn
Estonia
 
Phone: +46101889902
 

Om Ohmydeal.se

Hos oss hittar du tidlösa klassiker som under årens gång utvecklats till verkliga ikoner. Vår styrka ligger i det faktum att vi köper våra produkter direkt från tillverkarna. Därför kan vi erbjuda de vackraste produkterna till de konkurrenskraftigaste priserna.

Ohmydeal.se har specialiserat sig på reproduktioner av designmöbler från kända designers såsom Charles och Ray Eames, Verner Panton, Eero Aarnio och många andra. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Priserna på ikonisk design har gått genom taket under de senaste decennierna på grund av en obefintlig konkurrens och protektionism av den europeiska designmöbel-marknaden. De flesta europeiska lokala lagar kategoriserar flertalet licensierade tillverkares ursprungliga design som ett konstverk, vilket innebär att de har ett upphovsrättsligt skydd 70 år efter det att designern har gått bort. Så är dock inte fallet i Irland och Estland, där originalmöbler endast har ett mönsterskydd som täcker dem 25 år från den första offentliga versionen. 
Ohmydeal.se är därför en helt laglig verksamhet som kan sända varor till valfri destination inom EU, eftersom försäljningen i detta fall sker i Storbritannien och Estland.

​Ett klimatsmart val!

​Vi på ohmydeal.se är måna om vår omvärld. Alla möbler du köper är producerade i Europa och sedan fraktat direkt till dig, utan mellanhänder. Vi belastar inte miljön med extra lager, onödiga transporter eller annan miljöpåverkan.

Hos oss handlar du grönt!


Ohmydeal.se