Minimiorder & Leverans

Vi har ingen minimiorder. Alla ordrar är välkomna. Däremot måste man vara 18 år för att göra en beställning. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att göra en beställning.

Vi levererar varor inom EU.

Leveranstid

Normal leveranstid är cirka 7-10 Dagar. Under högsäsong/högbelastning kan det ta längre tid.

Du kan hålla koll på din beställning med trackingnummer som du får från oss via e-post. Om du har några frågor om leveransen, är du välkommen att kontakta vår kundservice på swedfixkund@gmail.com eller 010-1889902.

Leveranssätt

Vi skickar beställningar som postpaket eller brev. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Information om fraktföretaget hittar du på www.dpd.co.uk.

Reklamation och retur vid fel i varan

Enligt svensk konsumentlagstiftning har du alltid 3 år på dig att reklamera en vara som har ett produktionsfel. Ohmydeal ersätter inte förslitningsskador. Är det fel på varan ska den returneras. När du returnerat varan återbetalas/krediteras varan inom 14 dagar. För återbetalning ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Vi råder alla våra kunder skicka sina returer med rekommenderade brev.

Ångerrätt

Självklart kan det alltid vara så att en produkt som du beställt inte passar bra med din inredning eller att den inte ser ut som du hade tänkt dig. På Ohmydeal.se kan du alltid returnera en produkt inom 14 dagar efter köp. Kontakta vår kundtjänst för att returnera produkten.

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Innan du skickar varan i retur måste du skicka in följande information via mail:

  • Namn
  • Ordernummer 
  • Telefonnummer

Mailet skickar ni till swedfixkund@gmail.com

Ett krav är att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackningen. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (Gäller ej ersättningsvaror eller reservdelar). Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, www.Konsumentverket.se.

Observera att du själv står för returfrakten till England.

Skador på paket och ej uthämtade paket

  • Upptäcker du direkt skador på paketet ska du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket!
  • Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet ska du fotografera skadan och skicka fotona till swedfixkund@gmail.com. Då hjälper vi dig vidare.
  • Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dagar), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Betalningsalternativ

 

1. Faktura

Vid köp med faktura görs först en kreditpröving sedan skickas faktura till kund via e-mail från Paylevo. Betalningsvillkor är 14 dagar. Faktura erbjuds för köp upp till och med 5 000 kr. För önskan om köp på faktura över 5 000 kr var vänlig ring eller maila kundservice på 010-1889902 eller swedfixkund@gmail.com Se nedan för mer information:

Önskar du köpa för mer än 5000 kr? Gör följande:

  1. ​Lägg order, välj faktura som betalningsalternativ.
  2. Ange utöver ditt personnummer, även ytterligare ett.
  3. Vi behandlar din order, om båda personnumrena är godkända för faktura skickas två fakturor till din E-post.

​Har du inte mottagit dina varor och din sista betalningsdag för fakturan har passerats, kontakta oss och vi skjuter upp fakturan åt dig. Vi tvingar ingen att betala fakturor för varor som är försenade. Har du frågor eller synpunkter kontakta oss!

 

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Övrigt

Vi reserverar oss mot felskrivningar och felaktiga priser. Vi reserverar oss även för att en produkt kan ta slut I lager. Vi kan tyvärr inte garantera att bilderna återger varans utseende helt och hållet. Dels med anledning av att små detaljer inte syns och dels för att olika bildskärmar har olika inställningar vad gäller färger, ljusstyrka etc.